måndag 9 februari 2009

Tromsö - nästan smärtsamt vackert

En fantastisk trevlig helg i Tromsö. Väldigt vackert och så hade jag jätte tur med vädret - lite kallt men klart och soligt.

Hundarnas kvalité var inte den bästa men alla utställare tog sina priser med gott mod och det var en trevlig utställningsdag.

Arrangemangen och mottagandet av klubben var perfekt och det är ju tyvärr inte alltid så. Men här var det både trevligt och välorganiserat vilket ju gjorde helgen minnesrik. Så det är bara att tacka Tromsö Fuglehundsklub för en fin weekend och en ny erfarenhet.



1 kommentar:

  1. På vegne av Tromsø Fuglehundklubb vil jeg takke så meget for fine ord om Tromsø og igjen takke for kjempe flott innsats i ringen. Åpen bedømning er informativt og lærerikt! At du tok deg god tid til dommerelev/dommeraspirant Aase Jakobsen, ser vi meget positivt på. Det må være en fornøyelse å gå elev/aspirantarbeid for deg. Personlig hadde jeg en flott dag i ringen som ringsekretær/skriver og en meget trivelig kveld på dommermiddagen. Håper vi kan gjenta dette!!! Ser frem til at du kommer tilbake til Tromsø igjen! Vennlig hilsen Katrine Johannessen, leder TFK

    SvaraRadera